Tips en Trips

Bijna alle sporten/golfbanen/reizen/tripjes etc etc zijn te vinden in t internet waartoe u gratis toegang hebt in Bandokmaai.Wij kunnen dus niet veel meer dan een paar "hints" geven:

Markten:
Bijna dagelijks zijn er markten in de omgeving. Gewoon even aan ons vragen waar/wanneer?

Uitgaan:
Op 5 minuten rijden ligt het beroemde park: Nong-Nooch.Prachtig aangelegde tuinen en een Show over Thaise cultuur.U kunt hier zeker een (halve+)dag door brengen. In de omgeving—en vooral in Pattaya—zijn heel veel bars,restaurants,nachtclubs en shows.We hebben hier voldoende informatie voor u. Ook zijn er een paar "Bounty-stranden". Vraag ons de weg/transport als u belangstelling hebt

....bezoek eens het handgemaakte Thaise huis......
Sport/massage:
Het fijne is, dat op Bandokmaai de BESTE masseuse van Thailand(KLM-magazine 12/07)woont. U kunt dus rustig sporten: De “geblesseerde” spieren worden zonodig “gerepareerd”.(ook body-massage voor dames, gezichtsmassage en anti-vermoeidheidsmassage zijn mogelijk)

Er zijn een enorm aantal 18+-holes golfbanen, u kunt veel watersporten beoefenen(zeilen,surfen,waterski), er zijn duikscholen, er is een internationale manege waar zelfs de polosport wordt beoefend en u kunt zeevissen.(en nog veel meer)

Trips:
Dagtrips naar Bangkok, River Kwai. Meerdaagse trips naar t Noorden van Thailand(De gouden driehoek).naar Angkor Wat in Cambodja en nog wat andere trips. We willen u graag assisteren bij t zoeken van de beste mogelijkheden. We zijn echter geen reisbureau en kunnen dan ook niets garanderen. Wellicht is er in t internet meer info te vinden. U kunt een auto huren. Maar het verkeer is hier zo apart dat het meestal beter is een Thai te laten rijden. Bovendien kost t vaak nauwelijks meer en u zult u echt veiliger voelen.(Overigens heeft de Thaise politie soms bij voorbaat t idée dat elk ongeval de schuld van de buitenlander is) Voor zo’n 200Baht+/dag kunt u ook een scooter of brommer huren.


....Bounty strand.....
Veiligheid:
Veiligheid: Neem kopieën van officieele documenten mee.(paspoort/rijbewijs.duikbewijs etc) Als u de copie kwijtraakt is er dan geen problem. We hebben een kluis waarin u –in een door uzelf te sluiten enveloppe—uw originele papieren en/of waardevoorwerpen kunt bewaren Wij hebben een hond die goed op u en ons past. Van 21.30 tot 06.30 loopt hij vrij rond en als u net doet ‘alsof hij er niet is’,dan bewaakt hij u en ons. Hij houdt er absoluut niet van als iemand anders dan zn baas hem aanhaalt.
....Nong Nooch Gardens met o.a. olifantenshow.....