BETALING, SERVICES en FORMALITEITEN.

=Betaling: Bij boeking een waarborgsom van €250,-/Langverblijf: 500,-Euro. De waarborgsom en alle betaalde huursommen worden uitsluitend en alleen gerestitueerd wanneer Bandokmaai u niet zou kunnen ontvangen.In geen enkel ander geval.De boeking is definitief na binnenkomst van de waarborgsom op onze rekening in Nederland .De waarborgsom wordt bij vertrek verrekend.


Inchecken gebeurt direct bij aankomst op Bandokmaai en de Thaise wet eist dan een registratie (net als overall ter wereld)-die u zelf binnen 24 uur invult .De netto huur voor de hele periode in Euro te voldoen bij het inchecken op de dag van aankomst. De huurnota wordt u direct bij aankomst overhandigd.Als u niet zoveel cash mee wilt nemen,dan kunt u ook—het dient tenminste een week voor vertrek op de bankrekening binnen te zijn—het eerste bedrag overmaken op de aan te geven bankrekening in Nederland Het “Sabai arrangement”.en andere kosten worden wekelijks achteraf in Euro of Thaise Baht betaald .In de week tussen 2 nota’s kunt u –-mits u dit 24 tevoren meedeelt--ook 1x elders uw diner gebruiken.U betaalt dan de helft van de arrangementskosten We berekenen de dagkoers van de Baht van de Thai Commercial Bank + 2% wisselkosten.


Alleen de huur wordt in Euro’s betaald.Alle andere kosten kunnen in beide valuta’s betaald worden.Bestelde ontbijten en arrangementen worden altijd in rekening gebracht,of u een maaltijd nu wel of niet gebruikt. **Prijzen kunnen altijd veranderd worden zonder vooraankondiging..Voor boekingen echter waarvoor de waarborgsom al betaald is blijft de huurprijs altijd onveranderd.


TV—Vrijwel alle gasten(92%) willen rust en hebben aangegeven geen TV te willen..Dit temeer omdat het tekst-nieuws met WIFI te krijgen is.Er is dan ook standaard geen TV. WEL zijn er in de meeste bungalows aansluitingen.


Paspoort en formaliteiten:
=Bij aankomst dient u een registratie in te vullen(wettelijk voorschrift)
Verstandig is ook om aan ons –bij aankomst—te geven:
1.-Kopie van paspoortpagina met uw foto.
2.-Kopie van uw ziekteverzekerings kaart
3.-naam/adres/telefoon van contactpersoon in Nederland
(U kunt ook eea in gesloten/dichtgeplakte envelope doen,die wij alleen openmaken wanneer t nodig is)
4.-Rijbewijs/duikvaardigheidsbewijs/golfcertificaat of andere documenten die u nodig mocht hebben om uw hobby uit te oefenen.
Maak thuis al kopieen en neem ze mee. .Als de originelen kwijt zijn is de ramp soms niet te overzien.
Originelen kunnen bij ons in de kluis.

Uitstapjes etc.
De BESTE bron is internet, waar u gratis gebruik van kunt maken in Bandokmaai. Mocht u dat toch graag willen, dan proberen we u bij alles te helpen, of het nu motor/bromfietshuur is, taxi, vistrip, golftrip, visa voor andere landen, rondtrip door Thailand of wat dan ook. Wij kunnen u alleen helpen en contacten leggen. We blijven geheel buiten de zakelijke kant en krijgen ook geen ‘commissie’. Dit om geheel onafhankelijk te blijven. .Wel graag heel tijdig melden als u iets wilt ondernemen ,want wij hebben ‘t ook wel eens druk.