WELKOM IN BANDOKMAAI

*GENIETEN IN DE NATUUR BIJ ZEE*

HOOFDZAAK: RUST EN PRIVACY

=======" Laatste kans om nog een keer van Bandokmaai te genieten. Op 15 Maart 2020 stoppen we."=======

Zon-Strand-prachtige Bloementuin--Heerlijk eten-Perfecte massage-Relaxen. En alles met de beroemde vriendelijke Thaise service-met-een glimlach.(en gratis WIFI)

Wat wilt u meer……

Overnachten in een van de gastenbungalows. In onze privetuin .Airconditioning in alle slaapkamers. Elke slaapkamer z’n eigen grote badkamer, alle bungalows een woonkamer EN een groot terras. Alle terrassen en woonkamers gekoeld met fans. En, om u ook in de vakantie van een perfecte nachtrust te laten genieten: De BESTE(Swiss quality) matrassen van Thailand.

Een groot zwembad met ligstoelen en een overdekt (eet-) terras met stoelen. De zee op slechts 5 minuten lopen door natuurlijk terrein, een groot rustig strand, een perfecte kok en alle rust en privacy die u wenst.

Kies een van de bungalows of delen van bungalows met eigen ingang:
1- Familiebungalow “BOUGAINVILLE” (6, 4, of 2 personen) Deze grote bungalow is op vele manieren in te delen, en altijd met eigen ingang voor optimale privacy. Grote woonkamer/groot terras
2- Bungalow “ORCHID” -2 personen-. Ultieme rust en privacy in t groen. Deze ruime bungalow is geschikt om langere tijd door te brengen of te overwinteren.
3- Bungalow “ROSE” (2 personen) Comfortable bungalow met veel groen. Ruime woonkamer en terras. Vaak gekozen door gasten die langer blijven.
4- Bungalow “Mango" Ruim en nieuw. Woonkamer met pantry, slaapkamer met airco en badkamer, en ruim terras. Vaak gekozen door gasten die korter tot 1 maand blijven

Bandokmaai is ons woonhuis met daarbij 4 bungalows, gebouwd voor vrienden en familie. Omdat die er lang niet altijd zijn, heten we ook graag vele andere prettige/fijne gasten welkom, die dan de kosten vergoeden.

We hebben geen winstdoelstelling, hebben de huur sinds 2009 niet of nauwelijks verhoogd, maar houden graag Bandokmaai in goede staat en vinden het leuk om een aantal Thaise mensen op te leiden en werk te bieden. De prijzen zijn daarom scherp gehouden.

We hebben een goede kok die voor ons kookt; u kunt dus meegenieten van ons 28 dagen-gevarieerd-Thais-menu.

Kijkt u maar eens verder op de website.

Wij hopen u binnenkort in Bandokmaai te mogen begroeten,

Tot dan,

Sawat

 
Tok en Keng zijn u van dienst

Sawat  Bandokmaai is ook op videobeelden te zien - klik hier