Bungalow: ROSE
Beoordeling Rose

Gebouwd in 2012 met gebruik van de ervaringen van onze gasten in de andere bungalows.

Ook weer uniek, want een 2-persoons vakantiebungalow met zowel een ruim terras als een woonkamer komt verder niet of nauwelijks voor in Thailand

Rustige plek, veel privacy. Er is een kleine pantry met koelkast, waar u met de koffiemachine en/of waterkoker koffie/thee kunt zetten of bv. fruit kunt schoonmaken. Voor gasten die langer dan een maand blijven ,en die wel eens een klein hapje willen klaarmaken, kunnen we op verzoek wat keukenspulletjes leveren.. Bijv. een eenpits-kookplaatje, een pannetje, een paar bordjes, een paar kopjes en glazen, etc. Een maaltijd koken kan niet.

Verder is t een comfortabele bungalow met een slaapkamer met airco, een grote badkamer, met zowel toegang naar de slaap-als naar de woonkamer. De badkamer is voorzien van warm/koud water, douche, toilet en wastafel.

De slaapkamer 2 luxe boxspringbedden van elk 200x105 cm, een garderobekast en een kaptafel.

De woonkamer heeft een eettafel met stoelen, een zithoek met een (slaap)bank,een boekenkast, een fan en nog wat meer. Er is een deur naar een ruim terras-ook met ventilator- met zitje. Het geheel is omringd is door bloemen en planten.

De bungalow is bedoeld voor 2 personen. De gasten in de ROSE blijven vaak 1-3 maanden in deze bungalow.

Tip: Het terras nodigt s’avonds vaak uit voor gezellig zitten met een drankje.


Ingang
Woonkamer
Badkamer
Tv hoekje
Hoge kwaliteits boxspringbedden
Gezellig terras