Bungalow “BUTTERFLY……SQUIRREL………KOLIBRI”

De Bungalow “Bougainville” is ook in delen te huur.

Voor elk van de 3 eenheden is er een eigen ingang, zodat uw privacy gehandhaafd blijft.

Bij apart gebruik per eenheid, heeft u altijd toch een kleine koelkast, een koffiezetter en een waterkoker met de nodige kopjes en glazen. Mocht u een schoteltje, mes, vork etc nodig hebben: We hebben er genoeg.

Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\wplatteeuw\Desktop\bandok\foto\kolibri.jpg

1= Bungalow “KOLIBRI”=LUXE
(ruimtes 1,a1 en 4 en het terras)   Klik hier voor een Plattegrond

Een heel ruime en luxe2 persoons bungalow met:

Overdekt woonterras met zitgroep en eetset en fan voor koeling. Een woonkamer van bijna 30 m2 met zithoek, koelkast, boekenkast, 2 Fans voor koeling. Een slaapkamer van 24m2 met airconditioning en een groot massief teakhouten bed van 200x180cm.met “Swiss-quality-matrassen. De slaapkamer is helemaal ingericht en sluit aan op een grote badkamer(9m2)met warm/koud water, douche, toilet en wastafel.


2= Bungalow - Studio “SQUIRREL”
(ruimte 2 en b2)   Klik hier voor een Plattegrond

Een ruime slaapkamer(24 m2)met 2 grote boxspring bedden (200x105cm elk met nachtkastjes, airconditioning, zithoek met tafel en 2 stoelen, bureautje, kaptafel, garderobekast en koelkast. Aansluitend een ruime badkamer met warm/koud water, douche, toilet en wastafel. Een eigen ingang/uitgang naar t zwembadterras. We kunnen vaak een “goede prijs” maken voor de Squirrel.                                                                             

 

Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\wplatteeuw\Desktop\bandok\foto\squirrel.jpg

 

Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\wplatteeuw\Desktop\bandok\foto\butterfly.jpg

3 = Bungalow - kamer-en -suite “BUTTERFLY”
ruimte 3 en c3   Klik hier voor een Plattegrond

 

De kamer is 4x4m groot met airconditioning en een ruime badkamer van 8 m2 Een eigen ingang/uitgang naar t zwembadterras. Er staan 2 bedden van 200x105cm elk en een garderobekast en bureautje. Ook is er een koelkastje, en zonodig koffie-en/of theezetapparaat. Ook geschikt voor 1 persoon die lang wil blijven en voor “gasten-van-gasten” die in een andere bungalow verblijven. De kamer is vaak aan te passen aan de situatie….. en is ‘goedkoop’