Bungalow “BUTTERFLY……SQUIRREL………KOLIBRI”

Email: info@bandokmaai.com

De Bungalow “Bougainville” is ook in delen te huur.

Voor elk van de 3 eenheden is er een eigen ingang, zodat uw privacy gehandhaafd blijft.

Bij apart gebruik per eenheid, heeft u altijd toch een kleine koelkast, een koffiezetter en een waterkoker met de nodige kopjes en glazen. Mocht u een schoteltje, mes, vork etc nodig hebben: We hebben er genoeg.

Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\wplatteeuw\Desktop\bandok\foto\kolibri.jpg

1= Bungalow “KOLIBRI”=LUXE
(ruimtes 1,a1 en 4 en het terras)   Klik hier voor een Plattegrond

Een heel ruime en luxe2 persoons bungalow met:

Overdekt woonterras met zitgroep en eetset en fan voor koeling. Een woonkamer van bijna 30 m2 met zithoek,koelkast,boekenkast,2 Fans voor koeling. Een slaapkamer van 24m2 met airconditioning en een groot massief teakhouten bed van 200x180cm.met “Swiss-quality-matrassen. De slaapkamer is helemaal ingericht en sluit aan op een grote badkamer(9m2)met warm/koud water ,douche, toilet en wastafel.                                                     


2= Bungalow - Studio “SQUIRREL”
(ruimte 2 en b2)   Klik hier voor een Plattegrond

Een ruime slaapkamer(24 m2)met  2 grote boxspring bedden (200x105cm elk met  nachtkastjes, airconditioning, zithoek met tafel en 2 stoelen, bureau, kaptafel, garderobekast en koelkast. Aansluitend een ruime badkamer met warm/koud water, douche, toilet en wastafel. Een eigen ingang/uitgang naar t zwembadterras.  We kunnen vaak een “goede prijs” maken voor de Squirrel  .Wanneer u samen met uw partner het Sabai-arrangement meeboekt, is de netto-huurprijs slechts 19,-Euro/Nacht                                                                                                   

 

Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\wplatteeuw\Desktop\bandok\foto\squirrel.jpg

 

Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\wplatteeuw\Desktop\bandok\foto\butterfly.jpg

3 = Bungalow - kamer-en -suite “BUTTERFLY”
ruimte 3 en c3   Klik hier voor een Plattegrond

 

De kamer is 4x4m groot met airconditioning en een ruime badkamer van 8 m2                                                                                                           Een eigen ingang/uitgang naar t zwembadterras.Er staan 2 bedden van 200x105cm elk en een garderobekast en bureautje. Ook is er een koelkastje en zonodig koffie-en/of theezetapparaat.                                                                                                                      Ook geschikt voor 1 persoon die lang wil blijven en voor “gasten-van-gasten” die in een andere bungalow verblijven. De kamer is vaak aan te passen aan de situatie…..  en is ‘goedkoop’.

Wanneer u samen met uw partner het Sabai-arrangement meeboekt , is de netto-huurprijs slechts 15,-Euro per nacht