Bungalow "Bougainville"
Beoordeling Bougainville

Dit is de grootste bungalow.

U kunt hier met 2,4 of 6 Personen vakantie vieren. Uniek in zn soort, want een vakantie bungalow met en een groot woonterras en een woonkamer komt zo goed als niet voor in Thailand.

Het terras, omringd door heel veel groen en bloemen, heeft een eettafelset, een zithoek en ventilatorkoeling.

Er is een ruime woonkamer met boekenkast en bamboe zithoek. Een koelkast, een koffie-en theezetmogelijkheid, 2 ventilatoren en nog veel meer.

De bungalow bevat 2 grote slaapkamers. Elk van deze twee slaapkamers (6x4m) heeft een nachtkastje(s), een bureau, een kaptafel en een garderobekasten. Kamer-en-suite "Squirrel" heeft 2 luxe boxspringbedden van elk 200x105cm en de kamer-en-suite "Kolibri" heeft een massief teakhouten bed van 200x180cm met Swiss-quality matrassen. Bovendien heeft elke slaapkamer een zitgroep van 2 stoelen en een salontafel.

Elke slaapkamer heeft airco en een badkamer van ruim 8m2 groot met warm/koud water, douche, toilet en wastafel.

Kamer -Extra: "Butterfly"
De derde slaapkamer (4x4m) heeft een aparte ingang. Er staan 2 bedden van 200x105 cm, een kaptafel en een garderobekast. Ook is er airco en een badkamer van 8m2 met warm/koud water, douche, toilet en wastafel.

Er is ook een professionele keuken ,maar die wordt alleen door onze kok gebruikt. In "Bougainville" kan absoluut niet door anderen dan onze staf gekookt worden.

Tip: Op het terras van de "Bougainville" zijn heel wat gezellige avondjes gevierd. Het is ruim genoeg om een tiental mensen gezellig samen te laten zijn.


Slaapkamer met 2 boxsprings
Woonkamer
Slaapkamermeubels
Terras